Alternativ behandler i Odsherred

Healing, message, zoneterapi og mange andre behandlingsformer

Find en alternativ behandler i Odsherred.

Akupunktur der durEllingebjergvej 14573 Højby Find vej
Jeg er fuldtids Registret Alternativ Behandler (RAB). Uddannet akupunktør, fysiurgisk- og sportsmassør, men har rigtig mange andre værktøjer i “kassen”, således at jeg kan hjælpe dig bedst muligt.
MariakaisaNæbbevej 74534 Hørve Find vej
Jeg er heks og tilbyder healing, husrens, webshop med powerfulde krystaller, online kurser i krystaller, chakra mm., e-bøger, uddannelser mm.
Ellingebjergvej 14573 Højby
Højbyklinikken - din alternative sundhedsklinik! Vi er et lille klinikfællesskab som tager hånd om din fysiske og mentale sundhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Odsherred PsykoterapeutMadvigs Plads 1 4500 Nykøbing
Gritt Deleuran arbejder som familiebehandler, psykoterapeut og underviser indenfor autisme. Gritt laver blandt andet Sandplay.

En kort forklaring af de enkelte behandlingsformer

Akupunktur:

En traditionel kinesisk medicinsk praksis, der involverer indsættelse af nåle på specifikke punkter på kroppen for at lindre smerter og fremme helbredelse.

Homøopati:

En praksis, der bruger ekstremt fortyndede stoffer til at behandle sygdomme. Det er baseret på ideen om “lignende helbreder lignende”, hvor et stof, der forårsager symptomer i en sund person, kan helbrede lignende symptomer hos en syg person, når det fortyndes til et ekstremt niveau.

Krystalterapi:

Bruger krystaller og ædelstene til at skabe balance, helbredelse og energi i kroppen. Det involverer ofte placering eller berøring af krystaller på specifikke områder af kroppen.

Aromaterapi:

Bruger essentielle olier fra planter til at forbedre fysisk, mental og følelsesmæssig velvære. Olierne kan indåndes, påføres huden eller bruges i aromalamper.

Refleksologi:

En praksis, der involverer massage og tryk på specifikke områder af hænder, fødder og ører, som siges at korrespondere med organer og systemer i kroppen. Formålet er at fremme afslapning, reducere smerte og forbedre generel sundhed.

Reiki:

En japansk praksis, hvor en behandler placerer hænderne på eller over en persons krop for at overføre “universel livsenergi” og fremme helbredelse, afslapning og følelsesmæssig velvære.

Ayurveda:

En traditionel indisk medicinsk praksis, der fokuserer på at opretholde balance mellem krop, sind og ånd gennem kost, livsstil, urtemedicin, yoga og meditation.

Kraniosakral terapi:

En blid, hands-on tilgang, der sigter mod at forbedre kroppens naturlige helbredelse mekanismer ved at manipulere kraniet og rygsøjlen for at lindre smerter og fremme afslapning.

Tai Chi og Qigong:

Disse er kinesiske praksis, der kombinerer langsomme, flydende bevægelser, vejrtrækningsteknikker og mental fokusering for at forbedre energistrøm og fremme helbredelse, balance og fleksibilitet.

Hypnose:

En tilstand af forøget opmærksomhed og koncentration, hvor en person er mere åben for forslag, ændringer og terapeutiske interventioner. Det bruges til at behandle en række tilstande, herunder angst, smerte, og afhængighed.

Body SDS:

Terapeutisk tilgang til krop og sind, der kombinerer forskellige metoder som massage, fysioterapi, vejrtrækningsteknikker og kropsbevidsthedstræning.
Målet med Body SDS er at skabe balance og harmoni i kroppen samt at frigøre spændinger og blokeringer, både fysisk og mentalt.
Terapeuterne i Body SDS arbejder med at genoprette kroppens naturlige bevægelsesmønstre og øge klientens kropsbevidsthed gennem en holistisk tilgang til helbredelse og velvære.